Je wilt tevreden gasten, zodat ze graag terugkomen. Door continu kwaliteit te leveren en door de verwachtingen te overtreffen. Snackkoerier informeert, inspireert, daagt je uit, deelt ervaringen uit de praktijk en geeft praktische tips. Alles om jouw zaak nog succesvoller te maken.

Ontvang 50% korting én gratis het Mayonaise Boek
Ontvang Snackkoerier nu het eerste jaar met 50% korting én ontvang gratis het Mayonaise Boek van de makers van Jean Bâton cadeau voor maar €124,50 (ex btw)! In het 2e jaar krijg je nog eens 25% korting op het reguliere tarief. Snackkoerier magazine komt 11 keer per jaar uit en heeft 2 keer in het jaar een lunchspecial. Je ontvangt naast Snackkoerier de digitale nieuwsbrief (2 keer per week) en Snackkoerier Digitaal.

Het Mayonaise boek
Mayonaise is een bijzondere saus. Vol, romig en filmend. Bijna iedereen is er dol op. Daarom besloten de makers van Jean Bâton het Mayonaise Boek te maken. Het beantwoordt alle vragen en ontkracht de mythes over deze bijzondere saus. Geschiedenis, ingrediënten, bereidingswijzen en techniek: het komt allemaal aan de orde. En natuurlijk sluit het Mayonaise Boek af met een serie mooie recepten. Voor het maken van allerlei soorten mayonaise én voor lekkere gerechten met mayonaise.

In Snackkoerier:

11 x Snackkoerier + 2 x lunchspecial + Het Mayonaise Boek voor maar €124,50